VI ÄR OVER THERE

I DET STORA LANDET I VÄST OCH DEN LILLA STADEN GREENSBORO I ÖST

Wednesday, October 11, 2006

Äntligen bloggare!

Hultarna är här nu och jag har äntligen kommit igång med bloggen. Tack för det Jenny!
Annars då, jo då, vi har det bra. Jetleggen är över och jag har börjat laga mat. Tänk vad som kan hända bara man blir hemmafru.
Det börjar gå mot höst här men värmen har inte försvunnit riktigt än. Det går fortfarande att ligga vid poolen även om det är kallt att bada i den. Sola är en av de sysslor som en hemmafru tar sig för. Annas är det en fika på Starbucks, promenad i någon park, shopping och träning. Det är inte allt för anstränade att vara hemmafru om man räknar bort att damsuga heltäckningsmattorna, dvs hela lägenheten med en enorm amerikansk dammsugare.
Vi har en trea på ca 100kvm som är helt ok, den ligger precis vid en liten sjö eller snarare dypöl skulle jag vilja kalla den. Vi har dock utsikt över denna dypöl från balkongen. Det finns även kollibris som kommer till oss på balkonen om man har tur. Jag har även provat den amerikanska akutvården. Jag blev biten av en spindel och alla amerikaner blev helt tossiga och sa att vi var tvungna att åka och kolla det. Det var dock ingen farlig spindel så allt gick bra. Det mest facinerande var dock "the ergent center". När vi kom in var jag tvungen att fylla i tre A4 sidor om allt mellan himmel och jord. Det var tur att man inte hade brutit ett ben eller nåt annat allvarligt.
Just nu har vi besök av Klas, Jenny och Ebba. Men det är en annan historia.

7 Comments:

  • At 3:20 PM , Anonymous Anonymous said...

    Halloj!

    Vad kul att "se er". Vi har försökt att "ringa" er några gånger, men vi för står att ni har varit ute och rört på er. Vi sitter här och har ätit en god middag och ska nog spela lite spel. Hälsa alla, många kramar till er. Britten hälsar också, är här över helgen.

     
  • At 6:07 PM , Anonymous Anonymous said...

    Nu börjar det närma sig slutet för andra Hultfamiljen på andra sidan stora vattnet. Vi skall ut och äta gott sista kvällen i Greensboro. Imorgon bär det av först till New York, sedan efter nästan en hel dags väntan går planet hem till Svedala, för att sedan vänta ytterligare en dag i Stockholm på vår kära båt hem till ön. Stort tack till det ypperliga hotellet vi bott på, det rekommenderas varmt till andra långväga gäster!

    //Ebba med familj

     
  • At 11:13 AM , Anonymous Anonymous said...

    Hej på er, vad fina ni var båda två på kortet, Klabbe ser ut som en VD för nått skitstort företag, och det är han ju nästan...hi..hi..och du Karin, skitsnyggt hår, har du färjat det, vill minnas att du var mera brun än röd sist vi sågs, om jag får så kpommer jag och hälsar på er så småningom..ha det så bra "owerthere"

    Lennart...Ebbas mycket stolta moffa..

     
  • At 5:06 PM , Anonymous Anonymous said...

    Tjaba!

    En annan har ju varit på Lövsta idag så det finns fler som rör på sig..
    Kul att höra av er. Är det grönt i Greensbury? (Alla är ju smarta i Visby.)
    Ursäkta Carin, men hemmafrutillvaron låter inte riktigt som ditt mest naturliga tillstånd. Gissar att ni hade roligare med The Hults från Visby.
    Ebba jollrar på amerikanska nu har jag hört. Kram på er!
    Ulla

     
  • At 8:26 PM , Blogger Ebbas mamma said...

    Ja, då sitter vi här hemma igen då... Åh, vad vi haft det bra hos er! Det var allt lite vemodigt att åka hem, för nu vet man ju att det tar ett tag till nästa gång... Massa, massa, massa kramare till er och tusen tack för jättehärliga dagar!

     
  • At 3:29 AM , Anonymous Anonymous said...

    Älskar er!
    Marianne

     
  • At 2:44 PM , Anonymous Anonymous said...

    Hej på er.Kul o höra att ni har det bra.Dina dagar låter helt ok Karin,det är nästan så man blir lite avundsjuk,titta just på vädret regn ev.snö på väg några grader varmt......Ha de bra passa på o njut när ni kan. Kram Britten

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home