VI ÄR OVER THERE

I DET STORA LANDET I VÄST OCH DEN LILLA STADEN GREENSBORO I ÖST

Wednesday, September 19, 2007

"Kallt väder"

Det varma sommar hettan har försvunnit och bytts ut mot behagliga 20-23 grader. Annars är allt som vanligt här i Greensboro. Vi funderar på om vi har råd att åka till Las Vegas och vad vi skall göra under Thanks giving, förutom att äta kalkon.
Nästa vecka skall jag åter gradera, till blått med rött streck denna gång, om det går vägen. Claes spelar tennis nästan varje kväll och har även lyckats lära mig lite om boll med tillhygge. Jag är ingen bollbegåvning men med mycket vilja lyckas jag i alla fall ibland att slå bra bollar.
Till helgen hoppas vi på fint väder och lite tid i solen, man får passa på så länge det går.
Nu är det natta dags...

4 Comments:

  • At 4:40 AM , Anonymous Anonymous said...

    Hej på er!

    Båstad nästa sommar kanske Claes.

    Las Vegas låter inte så dumt, åk fundera inte på om ni har råd eller ej. Här ska vi åka till Enköping, en annan metropol.

    Kram på er, Carina

     
  • At 2:31 PM , Anonymous Anonymous said...

    Halloj! Köp en enkel biljett och spela ihop till returbiljetten på nåt av kasinona som erbjuds där! =) Vi vill jätte-gärna att ni åker med!
    Kram kram, nu ses vi snart
    Jonas och Maria

     
  • At 3:21 PM , Anonymous Anonymous said...

    Hej
    Somliga åker till Vegas - klart ni ska, lär vara hyfsat billigt så länge man inte spelar - men vi har just passerat Krakstädar på vår Gotland runt-tripp. Det var förbaskat svårt att ta sig fram (högvatten, vass o elstängsel) men solen gassade o det var säkert 20 grader.
    Kram från den vandrande mostern

     
  • At 8:14 AM , Anonymous Anonymous said...

    Det är klart att ni skall åka till Vegas! Åk så att ni kommer fram när det är mörkt, helt magiskt och häftigt att uppleva! Jag vann dessutom på Ceasar Palace och fick vandra hem med 2000:- i Bh:n... Vi åker till Cypern på fredag... Kram! Gliffan

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home