VI ÄR OVER THERE

I DET STORA LANDET I VÄST OCH DEN LILLA STADEN GREENSBORO I ÖST

Thursday, November 06, 2008

Vantar till Nova

Vi har försökt i veckor att hitta små vantar till Nova, ett par som sitter ihop med ett band emellan sig så man inte tappar dem när de trillar av de små händerna. Det har varit ett omöjligt uppdrag, vi har frågat överallt. Det finns inte ens ett par små vantar utan snodd. Vantar börjar man tydligen använda när man är ca 2 år här i södern. Jag har tillslut frågat våra amerikanska vänner och de säger att det finns nog om man åker norröver men här i Greensboro, nej. Jag är mycket förvånad, för det finns massor av olika skor av alla de slag till de allra minsta bebisarna. De fryser ju inte bara om fötterna. Jag hittade till slut vantar på nätet men med frakt och allt skulle de billigaste kosta ca 150kr, hellt orimligt. Istället gick vi och köpte tyg för 20kr och jag har knåpat ihop ett par små vantar till dottern. De blev jättefina, kolla in dem här.

1 Comments:

  • At 2:55 AM , Anonymous Anonymous said...

    Vad lustigt, det är ju oftast händerna som blottas, fötterna har man väl undanputtade någonstans för det mesta, eller hur?
    Tur att Nova fick ett par fina vantar till slut. Åhhh vad vi längtar efter att få träffa den där lilla sötnosen och självklart er också....

    Kram Carina

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home