VI ÄR OVER THERE

I DET STORA LANDET I VÄST OCH DEN LILLA STADEN GREENSBORO I ÖST

Monday, March 24, 2008

Påsk i Washington

Washington är känt för att vara fantastisk på våren när körsbärsblommorna blommar, detta ville vi naturligtvis se. Tyvärr så är våren lite sen här så det var inte så mycket körsbärsträd som blommade, lite fick vi trots allt se och vi fick en otroligt trevlig långhelg med långa promenader och god mat.

Vi kollade in kongressbibilioteket och gick runt och myste i Engelsmännens Georgetown. När vi under lördagen gick förbi Vita Huset hittade vi denna magonlia som blommade för fullt, fantastiskt.

Även hyacinterna blommade...

Vi ängnade oss även åt en del svensk shopping, IKEA och H&M. Amerikanare och Europeer har inte samma smak när det gäller byxor. Amerikanare gillar joggingbyx-modellen, i alla former, som jeans eller finbyxor har ingen betydelse allt skall sitta löst och pösigit som ett par urtvättade välanvända joggingbyxor. Efterosm vi inte är av samma uppfatting har vi problem med att hitta just byxor så vi satte all vår tilltro till H&M, vilket inte var fel. Claes hittade både finbyxor och jeans och jag hittade mammabyxor som inte var i storelken tält. Efter klädinköp bar det av till IKEA och efter en mödosam första del med inköp av byråer och barnsäng så kom vi fram till köttbullarna i cafeterian, MUMS! När allt var inpackat i bilen bar det åter av till Greensboro, annandag påsk är nämligen inte helgdag i USA så det var bara att pallra sig upp till jobbet.

Här är en nytagen magbild, v.19. Nu syns det faktiskt och framför allt på kvällen då blir magen liksom större. Annars mår jag toppen just nu, inga kända besvär.

Kram Carin, Claes och Bebis Hult

3 Comments:

  • At 5:18 PM , Anonymous Anonymous said...

    Vad skönt att ni hade trevligt i Washington. OCH vad spännande med bebis Hult. Längtar så och tycker att ni är långt borta i tid och avstånd. Men njuter av bilder och sen pratar vi ju. Jättekul alltihop!
    Kramar i massor

    Marianne

     
  • At 5:24 PM , Blogger Unknown said...

    Hej hej, härligt och se alla vårbilder från ´Washington. En härlig stad, och georgetown - me like =)
    Även jättekul att se hur bebis hult växer i magen, vi följer ert äventyr med spänning. Ha det så bra och glad påsk i efterskott!
    Malin & linus

     
  • At 4:59 PM , Anonymous Anonymous said...

    Kallar du det mage? Jag har sett många större utan minsta bebis i. Bra att du mår bra. Men hur mår Claes?
    Vi har sett kogresstryckeriet pilutta er. I tre timmar. Minst. Fast magnolian har vi förstås inte sett...
    På lördag åker vi till Göteborg. Ska vi hälsa?
    Kramar o en massa hälsningar.
    Ulla-Bulla

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home