VI ÄR OVER THERE

I DET STORA LANDET I VÄST OCH DEN LILLA STADEN GREENSBORO I ÖST

Thursday, February 01, 2007

Snökaos a la USA

Jag har hört och sett att det har kommit en del snö i Sverige och på vissa ställen har det till och med talats om snökaos. Den övre delen av Sverige kan ju i dessa tider le lite medlidsamt till alla söderbor för att de inte kan klara av lite snö, vilket jag tycker är helt rätt. Alla vet ju att det kommer att komma snö vad det lider så varför denna hysteri.

Nu skall jag tala om hur det fungerar i det stora landet i väst. Det är katastrof. Hela veckan som varit har radio och tv basunerat ut varningar för ovädret som idag torsdag skall komma till North Carolina. Igår när det började närma sig dagen D så meddelade flertalet skolor att de kommer att ha stängt under torsdagen på grund av snöovädret. De skolor som i alla fall skulle försöka ha öppet meddelade att två timmars försening kom det att bli, så ingen behövde vara i skolan förrän 10.00.
På Volvo pratatde en del om att stanna hemma på grund av vädret och antagligen har min Taekwondo klubb stängt idag på grund av samma skäl.

Det skall tilläggas att det trillar vita flingor från skyn idag utan blåst utan yra, bara vackert dalande. Det är det som är snökaos i USA.