VI ÄR OVER THERE

I DET STORA LANDET I VÄST OCH DEN LILLA STADEN GREENSBORO I ÖST

Tuesday, January 16, 2007

Inte så mycket som har hänt

Här har det varit en lugn och lite tråkig vecka. Jag har sökt alla jobb jag har tyckt varit något att söka men annars har det inte hänt mycket. Förutom i fredags fick vi att göra. Vi fick nämligen hem vårat köksbord som vi beställde för ca en vecka sedan vilket var väldigt snabbt för att vara USA. Så vi skruvade stolar och bord så tummarna blödde. Så här är i alla fall resultatet. Vi är jätte nöjda och meningen är att detta bord skall få följa med oss hem till Sverige när det väl beger sig. Klicka på bilderna så blir de större.

I övrigt håller vi åter igen på att försöka hitta en bil till. Det går rätt trögt eftersom det vi vill ha är lite dyrare än vad vi har lust att betala. Det hela handlar egentlige bara om årsmodeller. 2002:an har fått mycket bättre kritik än 2001:an vilket gör att vi naturligtvis vill ha en 2002:a istället för föregående modell. Detta i kombination med att det inte finns någon att lita på i bilbranchen gör att det går långsamt framåt. Bilförsäljarna har dessutom väldigt dålig lön och lever i princip på provision vilket gör att de är grymt envisa och enerverande. Det går dock bättre och bättre med att avvisa deras försäljningsknep och slippa ha dem ringandes i flera dagar efter man sagt nej till en bil.

Detta är i alla fall modellen vi har tittat på, en Mazda MPV som det får plats massor av personer i så det är bara att packa väskan och komma hit och provsitta.

Många kramar

6 Comments:

  • At 5:45 PM , Blogger Ebbas mamma said...

    Wow! Vad snyggt det blev i köket! Vi måste nog komma över igen, provsitta både stolar och den blivande bilen :-)

    Kram på er!

     
  • At 3:28 AM , Anonymous Anonymous said...

    Jättesnygg möbel, såg riktigt rejäl ut. Ge inte upp jobbsökandet, jag är övertygad om att du kommer att hitta något som du känner dig nöjd med. Tala om för dem vad de går miste om, när de inte anställer dig....

    Kramar från Carina m fam

     
  • At 12:17 PM , Blogger Carin o Claes said...

    Alla ni borde komma och provsitta våra stolar och den ev blivande bilen. Jag hoppas verkligen att ni, Carina m fam kommer i vår för det skulle vara så kul med besök.

    Kramisar

     
  • At 3:45 PM , Anonymous Anonymous said...

    hej hej! himla fint bord o stolar ni har fått tag i.. hoppas att du hittar dig ett jobb carin me dt är tåga i dig så dt gör du säkerligen.. snygg bil måste jag säa även om jag inte kan ett smack om bilar :)... saknar er otroligt mycket..

    kram cattis m. familj...

     
  • At 10:03 AM , Anonymous Anonymous said...

    Går ju en TV-serie om amerikanska bilförsäljare så vi förstår ungefär hur det kan gå till...Vi kan provsitta ert golv också bara vi får komma.

    Kram
    Kajsa, Tjappe och Olivia

     
  • At 10:50 AM , Blogger Carin o Claes said...

    Det går mycket bra att provsitta golvet det är rent av ett krav när ni kommer. Ta bara och packa er hit så får ni sitta lite var stans, ja, kanske inte var stans men på rätt många ställen i alla fall.
    Kramar

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home