VI ÄR OVER THERE

I DET STORA LANDET I VÄST OCH DEN LILLA STADEN GREENSBORO I ÖST

Sunday, May 04, 2008

Veckan som gått…

I måndags var vi på konsert med Bruce Springsteen, han sänkte inte Coluseum I Greensboro men konserten var utmärkt ändå. Även om jag förstår att ett sommar varmt Ullevi som gungar I takt till trummor och bas är oslagbart. Vi tycket I alla fall att det var väl värt pengarna och även bebisen var med på noterna och gjorde kullebyttor I takt till musiken.

Annars har veckan varit lugn, vi har varit flytthjälp eftersom två svenska åker hem nästa vecka. Lite sorgligt men det är ju så det är här, nästa år är det vår tur.

Magen: Den har växt, mätte senast 23 centimeter vilket inte säger mig någonting, men eftersom ingen protesterar högljutt så antar jag att allt är normalt. Jag mår I alla fall prima och vi ser mycket fram emot att få komma hem om 30 dagar och andas svensk försommar. Jag har fått rådet från doktorn att köpa stödstrumpor för flygturen över atlanten och det har jag gjort. Jag har även prövat struporna, de var allt annat än sköna, om jag kan ha dem på mig I 9 timmar så är jag imponerad. Jag skall göra ett allvarligt försök eftersom många har sagt att det är så skönt.

En ny magbild.


I vecka 24 är medelkroppslängden 32 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 700gr. Huvudets omkrets är 22,5 cm.

1 Comments:

  • At 3:08 PM , Anonymous Anonymous said...

    Det var inte mycket mage, men lite brunare kanske. Ser jättemycket fram emot 2 juni. Kramar
    Marianne

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home