VI ÄR OVER THERE

I DET STORA LANDET I VÄST OCH DEN LILLA STADEN GREENSBORO I ÖST

Tuesday, December 05, 2006

Det är tomt utan er, Lilly Catti och Junior

Nu har vårt besök åkt hem. Det var mycket ledsamt att lämna dem på Charlottes flygplats och se dem gå igenom säkerhetskontrollen medan vi stod kvar på andra sidan.

Vi har haft superkul i två veckor och vi har upplevt massor av saker.
Vi var ju bland annat på Sea World i Orlando och kollade in späckhuggare, delfiner och sjölejon.

Alla shower var bra och parken hade mycket att uppleva. Bland annat hade de ett minitivoli som man kunde vinna mjukisdjur i vanlig ordning. Claes skulle som gammal handbollsspelare naturligtvis visa sina ännu innevarande kunskaper och kastade ned en pyramid med käglor vilket innebar att han vann en späckhuggare. Den är jättestor och fungerar numer som sittpuff hemma hos oss. Här ligger den ovanpå vagnen som en lite gosse somnade i när mörkret kom.
I helgen var vi i på North Carolina Zoo. Det var en underbar dag. Solen sken från en klarblå himmel och vi fick till och med se en hel del afrikanska djur fastän den delen av djurparken var under konstruktion.
Vi har även firat födelsedag och druckit svensk glögg. Tack för att ni tog med er glögg. Alla pratar om det varje dag. Det var en jättebra födelsedag och första advent.
Vi har även advent pyntat lite. Det kommer antagligen mera eftersom vi skall till Washington och Ikea till helgen. Men till dess.....

Nu får det vara nog för idag. Vi hörs en annan dag. Kramar på er alla.

1 Comments:

  • At 3:40 PM , Anonymous Anonymous said...

    Hej där! Ja vi tyckte inte heller att dt va så kul att se er från andra sidan va mycket ledsamt avsked.. Är ju rätt långt så man vet ju inte när man ses igen men förhoppningvis ska dt inte dröja allt för länge... Hoppas ni får dt toppen i helen hälsa alla...

    Massa kramar Cattis o junior ( lilly hälsar säkert med)

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home