VI ÄR OVER THERE

I DET STORA LANDET I VÄST OCH DEN LILLA STADEN GREENSBORO I ÖST

Monday, November 13, 2006

Pengarna, vingård och färdiga möbler

Jo, pengarna har dykt upp, tro det eller ej. I fredags eftermiddag kollade jag och helt plötsligt hade de smugit sig in på kontot. Tack Länsförsäkringar för våra pengar! Vi har enträget väntat i 6 veckor, men det är ju rätt långt till USA.

Åter en helg har gått. I lördags var vi på vingård och vinprovning. Vingården hette Chateau Morrisette och låg väldigt fint lite upp mot bergen i Virginia. Vi började med lunch på restaurangen som vi blivit rekomenderade. Det var en fin restaurang, man fick både kniv och gaffel, vilket man inte alltid får här. Maten lät väldigt god men saknade smak när vi väl fick in den. Det är något vi ofta upplever här. De är duktiga på friterat och kött i övrigt är det lite smak på maten. Efter lunchen var det rundvandring och vinprovning. Det var intressant att se hur de gör det röda och vita guldet. Det var en rätt liten anläggning men väldigt välskött. Det fanns inget skräp någonstans och det var ett jättefint hus den låg i.
När vi kom till vinprovningen kan jag dock inte påstå att de gjorde något guld just på den här vingården. Jag gillade inte något vin vi provade. Jag är ingen vinexpert men även de andra som var med ogillade vinerna på provningen. Vi är ju vana vid europeisk standard på vinerna. Hi, hi.


Nygamla möbler
Vi har blivit färdiga med våra möbler. Jag har målat dem och vi har satt på ett nytt sofföverdrag. Vi tyckte det blev fint. Bedöm själva.

Man kan klicka på bilderna då blir de större om man tycker att de är lite små, annars får ni gamligar luta er bakåt eller flytta datorn frammåt.
Kram på er alla

2 Comments:

  • At 6:49 PM , Anonymous Anonymous said...

    Vad skönt att pengarna är på plats. Kan de prata norska?
    Snyggt blev det med de mörka möblerna och bra med röda soffor. Ser sparsmakat och stiligt ut.
    Himla mysigt att få se bilder.
    Väntar på nästa "rapport", trots täta telekontakter med Carin. Kram till er båda.
    Marianne

     
  • At 2:18 PM , Anonymous Anonymous said...

    Halloj!

    Vingård lät spännande, men det förutsätter kanske att vinet är gott för att besöket ska bli fulländat...

    Inredare kanske du ska satsa på, det ser jättefint ut, smakfullt.

    Kram på er, Carina

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home