VI ÄR OVER THERE

I DET STORA LANDET I VÄST OCH DEN LILLA STADEN GREENSBORO I ÖST

Monday, December 18, 2006

NHL Hockey igen och 20 grader varmt

Idag visade termometern 20,5 grader celsius, strålande sol och det var bara att ta fram flip-floppen igen. Annars har det hållit sig runt 10-15 grader. (som i Sverige typ)
Det är lite svårt att få någon julstämning tack vare värmen men Amerikanerna försöker med allt. Stora tomtar, glada julsånger, glittrande kulor och allt annat som glimmar.

Ja, vi har varit på NHL Hockey igen. Här är hela gänget samlat, Karl-Anders, Maria, Jonas och Marias föräldrar.
Vi satt högst upp på läktaren vilket jag inte gjort tidigare, det var lite speciellt. Man kunde se hela rinken utan att vrida på huvudet vilket var bra men alla spelarna blev ju väldigt små.

Denna gång mötte "våra" Hurricanes ett svårare lag än förra gången, nämligen Toronto. Gästerna sopade mattan med Carolinas lag och då i synnerhet en stor svensk stjärna som gjorde två mål och ett målpass, MATS SUNDIN.

Så vi svenskar var inte så ledsna trots förlusten för Carolinas Hurricanes med 3-2 eftersom vi fick dunka oss i bröstet och få lite stjärnstänk från den store svensken i Torontos lag.
Hoppas ni har det bra allesammans och att julstämningen har börjat infinna sig.
Kram, kram

1 Comments:

  • At 4:50 PM , Anonymous Anonymous said...

    Jodå, här är det julpyntat och ett par julbord har också hunnits med...så man lär väl ha tröttnat på julmaten innan julafton.
    Har stått och gjort julgodis ikväll och har bara enstaka klappar att komplettera tomtens säck med.

    Visst känns det konstigt med sådan värme i juletid. Här har vi ju fortfarande ca 8-9 grader varmt så någon snö lär det väl inte bli förrän i mars...

    Fick era hälsningar ifrån min sambo häromkvällen. Tack så mycket!

    Ha nu en riktigt God Jul och Gott Nytt År!
    Kramar /Annsi

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home