VI ÄR OVER THERE

I DET STORA LANDET I VÄST OCH DEN LILLA STADEN GREENSBORO I ÖST

Sunday, March 11, 2007

Bankproblem lösta

Vi har nu bott här i Greensboro i ca 9 månader och äntligen, tror vi, att vi har löst våra bankproblem efter månader av försök.
Det började med att mitt första betalkort skickades till Sverige och S:t Hansgatan, dock väldigt snabbt endast 4 dagar. Att få kortet till vår adress här tog 4 veckor.
Sen var det pengarna vi överförde från Sverige som tog ca 7 veckor med en mellanlandnig i Norge.
För 6 månader sedan beställde vi ett kreditkort. Efter tre veckor fick vi ett kort men inte rätt kort så vi fick beställa ett nytt. och det tog då 3 månader innan vi såg något kort, vilket också var fel. Efter en tredje beställning och ytterligare 3 månader så har vi nu fått vårat kreditkort.
Vidare har vi under hela perioden haft problem med att ingen kan föra över pengar till oss men avi kan göra överföringar till andra. Efter senaste besöket på banken skall även detta problem vara lösta. Så nu hoppas vi på ett smärtfritt samarbete med Bank of America. Det goda i historien är att alla på banken vet vem vi är, vår adress, namn, kontonr, ja, allt. När vi stiger in på banken säger de: Welcome Mr and Mrs Hult, what can we do for you today?
Hemtrevligt och praktiskt.

2 Comments:

  • At 2:19 PM , Anonymous Anonymous said...

    Trägen vinner. Det gäller att inte ge sig.
    Kul och ha det bra.
    Kram Marianne

     
  • At 6:59 PM , Blogger Etelpetel said...

    Hej over there!
    Hoppas allt är bra med nya jobbet. När du kan ta dig tid så har du en
    utmaning att hämta på min blogg, du har blivit ”tagen” och du kan läsa i min blogg för mer information om reglerna. länken dit är : http://etelpetel.blogspot.com
    Hälsa Claes och ha det så gott.
    Hälsningar från Ethel i Linköping

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home