VI ÄR OVER THERE

I DET STORA LANDET I VÄST OCH DEN LILLA STADEN GREENSBORO I ÖST

Sunday, March 25, 2007

En dag vid poolen

Ja, det är sant, vi har tillbringat vår dag vid poolen. Det har varit 27-28 grader hela helgen och vi har njutit av värmen och det härliga vädret.

Här är det inte mycket till vår i svensk mening utan det blir snarare sommar direkt. Än så länge är det underbart skönt eftersom den höga luftfuktigheten inte har kommit och värmen håller sig under 30.
I lördags var det balkong fixning och jag var runt och köpte krukor och sticklingar så nu är balkongen i alla fall lite smyckad. Skulle kunna tänka mig massor mera men det är rätt dyrt med krukor precis som hemma så jag får vänta lite, men det kommer nog mera. Denna blompotta befinner sig tyvärr inte på vår balkong utan vid vår pool, men den var fin och svensk.

Mot kvällen samlades svenskgänget för att grilla vid poolen och för att äta under bar himmel. Detta är något som amerikanerna tittar avundsjukt efter, de skulle nog gärna vilja men tycker samtidigt att det är lite konstigt att alla tar med sig mat och alla bord sätts samman för en gemytlig gemenskap.
Vi hade det i alla fall mycket trevligt och njöt i fulla drag av att få sitta ute tills det blev mörkt i bara shorts och linne.

Idag söndag var långfrukost på balkongen i solen och sen bar det av till grannområdet och deras pool. Lite kallt i vattnet var det fortfarande men guuuuuuud så skönt att lapa sol. Claes och Jonas badade dock storartat. 25 mars, bravo killar!

Dessa fantastiska träd står överallt, vi har haft en lång diskussion om vad det är för träd. Är det någon som vet?

Kram från ett varmt och soligt Greensboro

3 Comments:

  • At 2:50 PM , Anonymous Anonymous said...

    Kan man tro!
    Det ser mysigt ut, även om JAG väl tror det är för varmt. Men för er som gillar det, njut. Spännande att man kan köpa plantor och krukor, det blir trevligare då. Trädet är säkert ett prunus av något slag. Nåt körsbär alltså. Läckert!
    Vi hörs snart. Kramar i massor.
    Marianne

     
  • At 4:12 PM , Anonymous Anonymous said...

    Orättvist!
    Fast jag har fikat ute i dag o lunchade ute i går så det finns hopp här också. Och blåsippor har ni inte (väl?) - pilutta er.

    Synd att man inte kan skicka plantor, då hade vi öst över er - om bara de eländiga fröna ville komma upp nån gång.

    Kramar från mostern

     
  • At 9:47 AM , Anonymous Anonymous said...

    Åhhhh, vad avundsjuk man blir, ser jättehärligt ut.

    Ha nu en riktigt skön helg och fira ordentligt.

    Ha det så gott, kram på er
    Carina

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home